Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

HIS & HER: Mix & match

Een man en een vrouw met Juttu! Meet kleurrijk koppel Kevin & Evy en mix & match net zoals zij, want deze zomer kan alles! #ColorYourLife

Mixen en matchen voor beginners: onze styliste Indira to the rescue!

 

De regels:

 

1. Begin met accessoires

Alvorens je een hele outfit mixt and matcht, experimenteer je best eerst met accessoires. Een T-shirt met print plus een paar schoenen in een andere print bijvoorbeeld.

2. Hou het simpel

Hoe eenvoudiger én hoe grafischer de print, hoe makkelijker je deze kan combineren met een andere print.

3. Streep eronder (of erboven)

Strepen combineren met zowat alles: polkadots, bloemen, ruiten, luipaardprint…

4. Hou het in de (kleur) familie

Een fellere en een zachtere tint van één kleur werkt goed, maar ook herfstkleuren zoals bruin, rood en geel passen bij mekaar.

5. Mix klein met groot  

Dé gouden regel bij het mixen van prints, is dat je best altijd een groter patroon combineert met een kleinere print.

HE HAS JUTTU

 

Naam: Kevin

Leeftijd: 34

Status: verloofd met Evy en papa van Jackson (1)

Job: sales manager

Woonplaats: Meise

Lievelingskleur: “Donkerblauw. Een sobere kleur, maar toch net wat frisser dan zwart. Ik zou nochtans graag wat meer kleur dragen. En dat moet ik eigenlijk ook van Evy (lacht), want met mijn huidskleur kan ik blijkbaar veel kleuren aan.”   

Behalve hun keuze voor ambacht en fairtrade gebruikt Veja enkel duurzame materialen. Dit Franse merk ondersteunt het behoud van het Amazonewoud en probeert de C02-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Veja engageert zich ook sociaal en zet mensen die in armoede leven in als werkkracht. Veja is all about action! En voor een portie actie kan je maar beter het juiste paar sneakers aantrekken, right?

 

Hemd € 79,90 - Marc ‘O Polo

Trui, € 84,95 – Scotch & Soda

Short, € 69,90 - Armed Angels

Het Finse mannenlabel Makia is ontstaan in de oude havenbuurt van Helsinki, en dat verklaart meteen de maritieme prints op de kleding. Denk aan truien met ankers, zwanen en oude vuurtorens. Het is een verwijzing naar de afkomst van Makia, maar evengoed onderstreept de vuurtoren het belang van op avontuur gaan én nadien weer thuiskomen.

 

Polo, € 49,95 – 4FunkyFlavours

Trui, € 85 – Makia

Broek, € 109,95 – Scotch & Soda

Loafers, € 135 – Cycleur de Luxe

Anerkjendt staat niet enkel voor mooie mannenkleren, het merk steunt ook het Rode Kruis en Born in Africa, een organisatie die instaat voor onderwijs en welzijn van kinderen en vooral kinderfietsen aankoopt. Anerkjendt doneert ook kleding aan vzw Kindervriend, een organisatie die kindertehuizen voorziet van kleding. Ethisch, sociaal, groen… & hot as hell.

 

T-shirt, € 34,95 - Anerkjendt

Short, € 64,95 - Fred Mello

Sneakers, € 74,95 - Veja

SHE HAS JUTTU

 

Naam: Evy

Leeftijd: 32

Status: trouwt binnenkort met Kevin en is mama van Jackson (1)

Job: vastgoedconsulente

Woonplaats: Meise

Lievelingskleur: “Turquoise. Die kleur doet me denken aan de zee, zomer en vakantie. Kleuren combineren doe ik vaak, maar prints mix ik zelden. De combinatie van het shortje met de palmbomen en het gestreepte T-shirt vind ik heel geslaagd. Had ik zelf nooit uitgeprobeerd…” 

Sofie Schnoor staat voor originele en kwaliteitsvolle kleding. Sofie Schnoor is ook een vaste partner van Unicef en doneert jaarlijks geld aan arme en kwetsbare kinderen over de hele wereld. ’t Zit wel snor met die Schnoor.

 

Ketting, € 45 – Studio Jux

Blouse, € 80,95 – Sofie Schnoor

Broek, € 121,95 – Sofie Schnoor

Sneakers, € 109 – Veja

Oorbellen, € 25,50 - Hinth

Sjaal, € 29 – Becksöndergaard

T-shirt met lange mouwen, € 69,90 – Marc ‘O Polo

Short, € 49,95 - So Basic

Handtas, € 124,95 – House of Sakk 

Wear and care about a brighter future for women and girls. Het Italiaanse Anonyme doneert een deel van haar opbrengst aan de European Women’s Lobby, een organisatie die streeft naar gelijkheid tussen man en vrouw. Anonyme, bekend om haar originele prints, streeft ernaar kleding te maken voor vrouwen die zich niet in een hokje laten duwen. 

 

Blouse, € 39,95 - Object

Rok, € 85 - Anonyme

Sneakers, € 109 - Veja

Fringes, € 34,95 - Aurélie Chadaine