Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Britt Van Marsenille tipt haar favorieten

'Radio 2 madam' Britt Van Marsenille tipt haar favoriete producten van dit najaar. Dit zijn haar laatste aanwinsten.

Wie-oh-wie?

Britt Van Marsenille (37) is presentatrice bij De Madammen op Radio 2. Haar woning is één grote urban jungle met grote planten en tal van handgemaakte interieuraccessoires. Deze items zijn haar laatste aanwinsten. 

Oosters getint 

Deze kommetjes doen me aan Japan denken. Ik ben verzot op dat land. Het inspireert me. Ik hou van Japanse soberheid, zowel qua architectuur als decoratie.

Kommetjes (set van 4), € 39,95 – HK Living

Toch maar gekocht    
Lang, lang geleden schreef ik me in voor een cursus ‘wandtapijten maken’. Maar al snel bleek dat je daar engelengeduld voor nodig hebt. Laat dat nu net een eigenschap zijn die ik niet bezit. Deze heb ik gewoon in de winkel gekocht. Hij past perfect bij al mijn planten en andere handgemaakte decoratiespullen.

Wandtapijt, € 29,50 – HK Living

Niet te braaf
Geen meisjesachtige rokken voor mij. Geef mij maar een leuk midi-model waar ik een paar laarsjes onder kan dragen. Tenzij ik ‘s avonds naar een event moet, dan kies ik voor extra vrouwelijke hoge hakken.

Rok, € 89,95 – Anonyme Designers

Alleskunner    
Voor mij is dit een functionele plank in de keuken. Ik gebruik het als snijplank wanneer ik sinaasappels halveer, maar ook als kaasplank wanneer ik gasten over de vloer krijg voor kaas- en wijnavondjes. Het is gewoon heel makkelijk schoon te maken.

Terrazzo plateau, € 43,50 – Serax

Lekker stoer    
In mijn kleerkast vind je vooral simpele, veelzijdige kledingstuks, zoals deze pull. Ik draag hem op een toffe rok met bloemenprint of op een boyfriend jeans. Die combinatie van vrouwelijk en stoer typeert mij.

Pull, € 139 – Nathalie Vleeschouwer

Persoonlijke toets    
Mijn huis staat vol planten, die brengen leven in huis. Ik verzorg ze met heel veel liefde en word er oprecht blij van wanneer ze het goed doen. Met een schoteltje erin zijn deze manden ideaal om planten in te zetten. Ze zijn handgeweven in Kenia. Er zat zelfs een kaartje in met de naam op van de vrouw die ze heeft gemaakt.

Mand klein, € 19,95 – Hadithi

Mand groot, € 49,95 – Hadithi

Lekker warm    
Nu al één van mijn favoriete combinaties voor de herst? Deze rode sweater met een stoere jeans en sneakers eronder en eventueel een pet of muts erbij. Ik moet 's morgens heel vroeg opstaan om te presenteren en verlies dan liever niet te veel tijd. 's Avonds mijn outfit klaarleggen doe ik liever niet, omdat ik niet op voorhand weet in welke stemming ik de volgende dag zal zijn.

Sweater, € 69,99 – CKS

Met liefde gemaakt    
Ik hou van dingen waaraan je kunt zien dat ze zorgvuldig gemaakt zijn. Het artistieke borduurwerk op deze wollen pull maakt hem origineel. De camouflagekleuren geven hem een stoer accent.

Pull, € 199 – Julia June