Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Cadeautips van 3 Belgische bloggers

Is er nog plaats op jouw verlanglijstje voor het eindejaar? Wij stuurden 3 Belgische bloggers op cadeautjesjacht bij Juttu. Check hier de hipste cadeautips!

Who is? Jeroen Van Es

Jeroen is een 25-jarige met en sneaker verslaving. Op de fashion blog curlsandbags.com deelt hij outfits en inspireert hij anderen. Zijn ervaring leert dat vrouwen het vaak moeilijk hebben om leuke cadeaus te vinden voor hun vriend, man, neef of nonkel. Hij deelt graag zijn favorieten met jullie ter inspiratie. 

 

Ontdek Jeroen's cadeau keuzes >

Who is? Anne Cornut

Anne schrijft de bekende blog Mama van Vijf. Ze is een 33-jarige mama met - je raadt het nooit - vijf kids tussen 5 en 10 jaar oud. Ze waagt elke dag een poging om alle ballen in de lucht te houden. Naast mama, echtgenote, vriendin, collega, huishoudster, dochter en zus is ze vooral ook zichzelf. Met een stevige dosis zelfrelativering en humor geef ze haar lezers een inkijk in het kleurrijke, drukke leven dat ze heeft.

 

Wat wil Anne onder de kerstboom? >

Who is? Patricia Goijens

Patricia Goijens is freelance stylist en content creator. Ze blogt op No Glitter No Glory over de renovatie van haar appartement uit de jaren '30, designinvloeden en interieurinspiratie. Wanneer ze niet bezig is met muren verven of foto's nemen, is ze waarschijnlijk op reis. Of misschien een TV-serie aan het verslinden. 

 

Check Patricia's keuze >