Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

De keuze van Laurie    

Deze Juttu-items vindt visual merchandiser Laurie net dat tikkeltje anders. #DareToBeDifferent

Wie: Laurie (29)

Job: visual merchandiser bij Juttu Brussel

Status: single

Dit moet je weten over Laurie:

“Iedereen is uniek, toch hoef je er niet extravagant bij te lopen om je te onderscheiden. Met een kleine touch, een speciaal detail kan je al jezelf zijn en je goed in je vel voelen. Ik vind het boeiend om de verschillen tussen mensen te zien. Hoe ze hun haar dragen, zich kleden, hun huis inrichten. Al die verschillen maken het leven net interessant. Durf gewoon je eigen ding te doen. Zo zal je mij niet snel in een broek spotten. Weer of geen weer, ik draag àltijd een rok, een jurk of een short. That’s me!” 

1.                                     

“Nog geen zomerse temperaturen, maar met deze glaasjes wel veel exotische ambiance binnen. Nog een origineel drankje bedenken, vrienden uitnodigen en de fun kan beginnen!”

Ananasglaasje, € 39,95 - W & P Design

 

2.

“Het is nog even wachten op warme, zonnige dagen maar dankzij deze originele lamp kan ik nu al een boekje lezen onder een palmboom.”

Tafellamp, € 383,95 - HK Living

 

3.

“Ik hou van jurken zoals deze omdat je ze op verschillende manieren kan dragen: urban chic met een witte blouse en laarsjes of sportief met een T-shirt en sneakers.”

Zwarte jeansjurk, € 79,99 - Selected

 

4.

“Het weer is volop aan het veranderen, ik kijk ernaar uit om de winter uit te zwaaien. Dit jasje is het perfecte gezelschap op een frisse lenteavond.”

Jasje, € 89,99 - CKS

 

5.

“Deze granola heeft net wat meer crunch dan andere. Super voedzaam en boordevol energie om de dag goed te beginnen.”

Bewaardoos gevuld met granola #5: pecannoten en amandelen, € 22,95 – I Just Love Breakfast 

 

6.

“Na de winter plan ik met mijn vriendinnen een citytrip naar de zon. Deze handige Cocktail Kit gaat zeker mee, zodat we kunnen drinken en klinken, waar we ook zijn (lacht).”

Cocktail Kit, € 24,95 – W&P Design

 

7.

“Mijn dertigste verjaardag komt eraan, maar dat weerhoudt mij er niet van om gekke hebbedingen te kopen zoals eenhoornsnot. Nooit.teveel.glitter!”

Unicorn snot: glittergel for body and face, € 9,95 - FCTRY

 

8.

“Ik kies er bewust voor om zo vaak mogelijk de fiets te nemen, en dan is een rugzak handiger dan een handtas. Lucky me dat rugzakken weer helemaal in zijn. Matt & Nat doet het ‘anders’ door geen dierlijke bestanddelen te gebruiken.”

Neplederen rugzak, € 150 - Matt & Nat