Gratis retourneren in alle winkels
14 dagen bedenktijd
Klantenservice ma-zon: 10u-22u
Gratis levering vanaf €30

Speeltijd! Kinderen niet toegelaten 

Unleash your inner child, want kinderspel is hip. 7 speelse activiteiten voor volwassenen om uit te proberen. #TimeToPlay

Jump for joy

Bij het zien van een springkasteel, maakt ons hart wel eens een sprongetje – pun intended. Maar om misprijzende blikken te voorkomen en uit angst om ongewild kleuters tegen de vlakte te duwen, houden we meestal braaf onze schoenen aan. Dat hoeft dus niet meer. The Big Bounce organiseert op 23 september (koop nu je tickets!) een springkastelenfestival in Sint-Niklaas. Behalve belachelijk veel opblaasbare attracties zijn er die dag ook foodtrucks en muziekpodia aanwezig, waardoor je vanzelf aan het bouncen gaat. No kids allowed. We repeat: no kids allowed.

Et plié

Herbeleef je meisjesdroom en ga op ballet, want ‘barrelessen’ voor volwassenen zijn hip. En dat niet alleen: ze geven je lichaam een full-body workout (lenigheid, spieren, core stability). Als een trotse kleuter de hele les met je tutu mogen zwieren, is mooi meegenomen. Ervaring niet vereist. 

Nooit te oud om een pirouette te draaien…

Feestje met ballen

Heimwee naar de kinderopvang bij welbekende groothandelaars? Plan deze zomer een tripje naar Londen en spring er - letterlijk - binnen bij restaurant-club Ballie Ballerson. Hier geniet je niet alleen van spaghetti meatballs of Zweedse gehaktballen, je kan er tijdens het uitgaan een duik nemen in het enorme ballenbad met meer dan 250.000 ballen.

Gone in 60 minutes?

Was je als kind fan van puzzels en raadsels? Dan is het ‘Live Escape Game’ van 60 minutes vast iets voor jou. Samen met vrienden, familie of collega’s (groepjes tot 6 personen) krijg je de opdracht om te ontsnappen uit een kamer en dit binnen de 60 minuten. Ontsnappen kan enkel wanneer je het raadsel oplost. Samenwerken is een must…

Meer info: 60minutes.be

Koffers pakken

Op kamp gaan is niet langer voorbehouden aan -16 jarigen. Ook als volwassene kan je er tegenwoordig even tussenuit om al spelend nieuwe dingen te leren. En daarvoor hoef je heus geen uniform aan te trekken of Kumbaya te zingen bij het kampvuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een musicalkamp, een taalbad in Miami of een driedaags paardenkamp?

Binnen de lijntjes

Scherp je potloden of investeer in waterverf, want plaatjes inkleuren is een ware hype bij volwassenen. Eentje mèt therapeutisch effect, want kleuren werkt ontspannend en maakt je hoofd leeg. De perfecte therapie dus voor mensen die last hebben van stress. Bovendien bestaan er wondermooie, sprookjesachtige kleurboeken. Uit de buurt houden van je kinderen én binnen de lijntjes blijven. Of net niet… 

Meer info: Feel Happy Kleurboek, € 14,95 en Happiness Kleurboek, € 8,95 – www.juttu.be

In de bloemetjes

Onder het mom ‘ik help onbaatzuchtig dochter of nichtje op het strand’ kan je jezelf deze zomer helemaal laten gaan in de ‘papieren bloemen-hype’. Hipsters toveren zonder verpinken hyacinten en pioenrozen van crêpepapier tevoorschijn. Op Pinterest vind je dan ook talrijke DIY-instructies. Wel even opletten dat je kroost je highbrow creaties niet voor een half handje schelpen verkoopt.

Meer info: www.pinterest.com

THE WORLD IS YOUR PLAYGROUND